Következő heti alkalmak

Szerda 10:00 Bibliaóra
Péntek 17:30 Énekkar
Szombat  17:00 Krisztusra Figyelő Tanulók = KFT
(ifjúsági csoportok alkalmai)
Vasárnap 9:45 Énektanulás


 10:00 Úrvacsorás istentisztelet

Istentisztelet után az idejáró gyerekek szüleivel lesz egy rövid beszélgetés, amelyre kérjük, hogy minden szülő szánjon 20 percet!
  11:00 Konfirmációs óra

 

 

Gyülekezeti hírek

 

 • Imatémák:
  - Imádkozzunk tovább beosztottlelkész jelölt testvérünkért, Szűcs Fruzsináért!
  - Kérjünk áldást a böjti időszakunkra, alkalmainkra!
  - Imádkozzunk egyházmegyénkért, ezen a héten a veresegyházi gyülekezetért, és református iskolájukért – diákokért, tanárokért!
  - A tárnoki gyülekezetért és első istentiszteletükért.
  - Osztozunk Patai Krisztináék örömében, mert megszületett Milán nevű gyermekük. Jól vannak. Hálás szívvel imádkozunk értük is és Isten áldását kérjük rájuk.


 • Egyházmegyei bizottság ellenőrzése
  Az elmúlt héten járt gyülekezetünkben az egyházmegye részéről az éves ellenőrzést végző bizottság. Köszönjük Főgondnok Asszony sok munkáját,
  amellyel közösségünk pénzügyi és adminisztrációs területét szép rendben tartja!
  A bizottság Péter első levelének idézetével köszönti egyházközségünket: „Mondjatok áldást, hiszen arra hívattatok el, hogy áldást örököljetek.”

 • Váló-háló
  Március 28-án kedden segítő csoport indul azok számára, akik közösségben szeretnék feldolgozni házasságuk felbomlásából eredő nehézségeket. Havonta egy találkozás lesz este 6-tól fél 8-ig. Csoportvezetők: Gottfriedné Madai Éva és Tar Zoltán lelkipásztorok, lelkigondozók. A csoport nyitott, nem csak gyülekezeti tag jelentkezhet.
  Aki szeretne reszt venni rajta, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre írjon magáról néhány sort:
  - mikor vált el;
  - milyen aktuális kérdések foglalkoztatják most;
  - mit vár a csoporthoz tartozástól.

 • 1%-os felajánlás az Alapítványnak és a Ref.Egyháznak
  - Református Egyház: 0066
  - Pro Iuventa Alapítvány: Adószám: 18662962-1-13
  Az Alapítvány jelentős támogatást nyújt gyülekeztünk gyerekmissziós és ifjúsági missziós tevékenységéhez, ezen kívül fontos szerepe van a különböző pályázatokra való jogosultságban, ezért biztatunk mindenkit, hogy ajánlja fel adója 1%-át ezzel is segítve a gyülekezetünkben folyó munkát.

 • Nyári programjaink
  - Gyerekhét: 2023. június 26-30. a gyülekezetünkben. Elindult a jelentkezés!
  Szeretettel várjuk az 5-14 éves gyerekeket a gyülekezet napközis hittanos táborába! Jelentkezési határidő: május 31. További infók a plakáton és Erdei Andrea hitoktatónál. Szeretnénk kérni a felnőtteket is, hogy gondolkozzanak, ki tudna segíteni a tábor szervezésében és/vagy lebonyolításában. Ezt szintén Erdei Andreánál lehet jelezni.
  - Gyülekezeti tábor: 2023. július 4-9. Mályi, Mécses Központ
  - Égrenéző Keresztény Természettudományos Tábor: 2023. július 24-29.
  Elindult a jelentkezés! Bővebb infó: www.egrenezo.hu
  KFT-tábor: 2023. augusztus 14-18. Orfű