Következő heti alkalmak 

Hétfő 18:30

Compass 2
sorozat Isten pénzügyeiről

Szerda 10:00

Bibliaóra

  20:30

Imaközösség gyülekezetünk jövőjéért személyesen és online
a ZOOM alkalmazás segítségével.
https://us04web.zoom.us/j/77574990433?pwd=UHM5d3BGSnhCa0pXUWVrbW1qM
HpzZz09
Meeting ID: 775 7499 0433
Password: 0CiSkw

 Szombat  17:00

Ifjúsági csoportok alkalma

 Vasárnap

10:00

Istentisztelet személyes részvétellel a gyülekezetben és online a honlapon www.erdparkvarosiref.hu

Istentisztelet után rövid ünnepi megemlékezés a felújított 56-os kopjafánál, amely át lett helyezve a kert felújítása során.

 

 

 

Gyülekezeti hírek:

 • Meghívást kaptunk a Pátyon tartandó Női csendes napra, ami november 7-én 10.00-13.00 között lesz. Téma: Istennel a nehézségek között. Igével szolgál: Széllné Sebor Lilla. Jelentkezni október 31-ig lehet, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 • Október 31-én szombaton 17 órától Nagy Sándor katolikus pap lesz a vendégünk, akivel a felekezeti identitásról beszélgetünk. A KFT-s fiatalok személyesen vehetnek részt az alkalmon, a gyülekezet többi tagját pedig szeretettel várjuk az online közvetítésre, melynek elérhetőségét később fogjuk kiküldeni.

 • Egy korábbi szállás foglalásunk okán lehetőségünk van Galyatetőn november 6-8 között egy hétvégét eltölteni lelki, közösségi és családi programokkal. A vírushelyezet miatt most elsősorban családokat hívunk, hogy kevesebb háztartásból jövők legyenek együtt. Jelentkezni október 21. szerda estig lehet lelkipásztorunknál.

 • A megrongálódott Viski templom helyreállítására az elmúlt hét folyamán 250.000,- Ft adományt gyűjtöttünk össze, ami fedezi a kár egy huszadát. Köszönjük az adományokat, van miért hálát adni a mi Urunknak, aki ismét megnyitotta a szíveket az adakozásra.

 • Beszereztünk egy nagyméretű rendezvénysátrat a gyülekezet részére. Ezt a járványügyi helyzetben szükség szerint a templom mögött a parkolóban tervezzük majd felállítani. Ebben távolságtartással kb. 20-25 fő követheti majd az istentiszteletet. Tervezzük a sátor fűtését is megoldani a rosszabb időre való tekintettel. A későbbiekben egyéb rendezvényekre is jól használható lesz a sátor.

 • A járványhelyzet a gyermekcsoportokat is érinti, mostantól három csoportban tudjuk megtartani a vasárnap délelőtti gyerek-alkalmakat:

  • Ovisok – az ifiház alsó szintjén
  • 1-3 osztály – az emeleten a nagy teremben
  • 4-6 osztály – a belső parkoló melletti kisházban

   Azt kérjük, hogy 7.osztálytól a gyerekek már üljenek be az istentiszteletre a felnőttek közé.

   Kérjük a szülőket, hogy a gyermekeket istentisztelet előtt egyből a gyermekalkalom helyére küldjék / kísérjék. Kiemelt fontosságú kérésünk, hogy az iskolás gyermekek is hozzanak magukkal maszkot, és figyeljünk a kéz tisztítására is!

   

 •  Imatémák:

  - Betegekért, műtét utáni gyógyulókért, műtétre várókért, várandós kismamánkért.
  - Compass 2 csoportért

 • További rend a közösségi alkalmakban:

  Az állami rendeleteket, és az egyházi ajánlásokat figyelembe véve a következő fontos szabályokat kell továbbra is betartanunk:
  - a gyülekezetbe  érkezéskor használjunk kézfertőtlenítőt,
  -  ne nyúljunk az orrunkhoz, szánkhoz, szemünkhöz, ill. ha mégis, akkor újra fertőtlenítsük a kezünket,

  -  ne fogjunk kezet egymással, ne adjunk puszit, ne öleljük meg egymást,
  -  épületen belül hordjunk maszkot (kivéve aki épp prédikál, hirdet, énekszolgálatban van elöl, illetve valószínűleg van az a hőség, amikor már elviselhetetlen a maszk),
  -  csak az egy háztartásban élők üljenek egymás mellé, amúgy igyekezzünk 1,5 méter távolságra ülni egymástól, és a ritkás ülésrend célból használjuk ki a karzatot, a gyülekezeti termet is,
  -  épületen kívül is tartsunk egymástól távolságot,
  -  a kávé/tea missziót továbbra is szüneteltetjük,
  -  aki beteg, kontakt, gyanús, az maradjunk otthon és online csatlakozzon az istentisztelethez – gondolják meg ezt azok is, akiknek a fertőzés súlyossága szempontjából jelentős plusz rizikójuk van.
  -  A gyülekezetben fokozott takarítás, fertőtlenítés van folyamatosan.