Égrenéző Keresztény Természettudományos Tábor, mely első alkalommal került megrendezésre a Bozóki család főszervezésében.

Mitől lesz az Égrenéző Tábor egyszerre KERESZTÉNY és TERMÉSZETTUDOMÁNYOS? 🧐
Tudjuk, hogy a tudósok között nagyon sokan mélyen hittek Istenben. Amikor ők rájöttek valami fontos dologra, akkor egyszerre két dolognak is örültek:
🌍 megértettek valamit a természet törvényeiből, és
🌠 megértettek valamit Isten alkotó munkájából.

Ezzel a felütéssel kezdték hirdetni a tábort tavasszal a szervezők, melyet eredetileg Fenyves Parkvárosba, az érdi napközis tábor helyszínére terveztek, de végül a gyülekezetben került megtartásra.

A mindennapok reggeli áhítattal kezdődtek, majd kiscsoportos foglalkozásokra mentek a gyerekek. A tábor során egy gyermek összesen nyolc 60 perces foglalkozáson vehetett részt, amelyek közül mindegyik valamelyik természettudományhoz kapcsolódott (azaz a fizikához, kémiához, biológiához, földrajzhoz, vagy pedig a matekhoz, illetve az infóhoz). Délután választható programok, interaktív játékok, valamint csapatos vetélkedők várták a gyerekeket.

„Mert ami megismerhető az Istenből, az nyilvánvaló előttük...
Ami ugyanis nem látható belőle: az ő örök hatalma és istensége, az a világ teremtésétől fogva alkotásainak értelmes vizsgálata révén meglátható.” 
(Róm 1,19-20)

 

 

   

X1Gi9iu
MrbboJS
414RN2Z
Os2SCcq
LjOYluj
8mgxEq8
O3gnkmF
WeK02EO